Blizzard Heat casualty blanket, sisältää lämpöpaneelit x4

Etusivu/Military, Hypotermia, Poliisi / Taktinen ensihoito, Hypotermia, Lämpötalous, Blizzard, Ensihoito, Hypotermia, Ensiapu, Hypotermia/Blizzard Heat casualty blanket, sisältää lämpöpaneelit x4

Blizzard Heat casualty blanket, sisältää lämpöpaneelit x4

140,57  (113,36  alv. 0%)

Blizzard Heat casualty blanket on tarkoitettu hypotermian ehkäisemiseen ja hoitoon. Peitteessä on 4 lämpöpaneelia, joiden avulla potilaan aktiivinen lämmittäminen on mahdollista.

Kuvaus

Blizzard Heat casualty blanket on tarkoitettu hypotermian ehkäisemiseen ja hoitoon ja on markkinajohtaja aktiivilämmitteisissä peitteissä. Peitteen molemmilla sivuilla sekä päällä on uudelleenkiinnitettävät saumat, joiden avulla potilaan hoitaminen helpottuu ja lämmönhukka on minimaalista. Peitteessä on 4 lämpöpaneelia, joiden avulla potilaan aktiivinen lämmittäminen on mahdollista.

Blizzard Heat casualty blanket on käytössä laajasti armeijoilla sekä etsintä- ja pelastuspartioilla ympäri maailmaa ja muun muassa RAF Sea King helikoptereissa. Yhdysvaltain armeija käyttää Blizzard Survivalin tuotteita ja PHTLS-käsikirja (Prehospital Trauma Life Support) suosittelee Blizzardin tuotteiden käyttämistä traumapotilaiden hypotermian ehkäisemiseen ja hoitamiseen.

Lämpöpaneelit aktivoituvat automaattisesti, kun ne joutuvat tekemisiin ilman kanssa pakkauksen avaamisen jälkeen. Täyden toimintalämmön saavuttaminen kestää noin 5-20 minuuttia ja paneeli pysyy lämpimänä jopa 8 tuntia. Lämpöpaneeleita ei suositella laitettavaksi paljasta ihoa vasten. Yhden elementin koko on 25cm x 30cm.

Ominaisuudet:

• Koko (vakuumipakattuna) 30cm x 25cm x 7cm.

• Koko (avattuna): pituus 2.45 metriä x 2.00 metriä

• Värit: oranssi (3517)

• Paino 1.9kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Blizzard Heat casualty blanket, sisältää lämpöpaneelit x4”

Otsikko

Go to Top