Dräger 3820 alkometri

302,82  (244,21  alv. 0%)

Uusi Dräger 3820 alkometri. Luotettavaa Dräger laatua. Dräger 3820 suunniteltu ns ”siviilipuolen” alkometriksi. Hintaluokassaan luotettavin alkometri, jonka testit ovat osoittaneet. Nyt markkinoiden halvimpaan hintaan!

Kuvaus

Dräger on ollut uloshengitysilman alkoholipitoisuutta mittaavien laitteiden globaali markkinajohtaja ja toimittaja ammattilaisille jo yli 60 vuoden ajan. Alcotest® 3820 -alkometrin mittaustekniikka on sama kuin tarkkuusalkometreissä. Jatkuva tekninen kehitystyö yli kuuden vuosikymmenen ajan on tehnyt Alcotest 3820 -alkometristä verrattoman nopean ja luotettavan. Yksityisenä käyttäjänä tai ammattikuljettajana voit välttää helposti epämiellyttävän yllätyksen, kun tarkastat uloshengitysilmasi alkoholipitoisuuden. Kautta maailman tehdään joka vuosi yli 30 miljoonaa uloshengitysilman alkoholipitoisuuden mittausta Dräger-laitteilla. Laadukkaat laitteemme ovat taattua saksalaista laatua.

Mittaus käynnistetään helposti taustavalaistulla painikkeella. Lisäksi voit saada tuloksen valinnaisesti myös äänipalautteella. Laite on käyttövalmis muutamassa sekunnissa ja puhallusnäyte voidaan ottaa välittömästi. Samaa painiketta käytetään valikossa liikkumiseen. Suukappale on helppokäyttöinen ja siinä on suojus. Jokaisen testattavan tulee käyttää uutta suukappaletta. Henkilökohtaisessa käytössä samaa suukappaletta voidaan käyttää useita kertoja. Lisää suukappaleita on saatavana lisävarusteena. Uloshengitysilma kulkee ilmakanavaa pitkin laitteen yli ja vain pieni näyte puhallusilmasta imetään analysoitavaksi. Tämä varmistaa, ettei laitteessa ole jäännösalkoholia ja että mittaukset ovat aina tarkkoja ja luotettavia. Myös poliisi käyttää samaa menetelmää.

Laite on käyttövalmis lähes välittömästi. Mittauslämpötila-alue on -5 °C..+50 °C. Kompaktin muotoilunsa ansiosta Alcotest 3820 mahtuu housuntaskuun. Siksi voit ottaa puhallusnäytteen huomaamattomasti koska tahansa – riippumatta siitä, missä olet. Saat aina tarkan tuloksen, kun mittaat jäännösalkoholin vaikka liikelounaan jälkeen, juhlissa tai seuraavana aamuna.

Alcotest 3820 valmistetaan Saksassa ja se täyttää korkeimmat laatustandardit. Laitteen säännöllinen kalibrointi takaa, että mittaustekniikka pysyy tarkkana pitkään. Maailmanlaajuinen, alueisiin jaettu Dräger-huoltoverkosto varmistaa, että voit jatkaa laitteen käyttöä vuodesta toiseen.

Tekniset tiedot

Mittausperiaate: Sähkökemiallinen Dräger-anturi ¼”-teknologialla, erityisesti alkoholiin reagoiva
Mittausalue: 0 – 5,00 ‰; jos mittausalueen rajat ylittyvät, näyttöön tulee ilmoitus
Näytteenotto: Automaattinen näytteenotto, kun riittävä puhallusmäärä tai -aika on saavutettu; automaattinen näytteenotto puhalluksen päättyessä; ohjelmoinnista riippuen
Näytteenottovalmius: Noin 4 sekuntia käynnistyksestä
Näytteen käsittelyaika: Noin 3 sekuntia (kun 0,00 ‰); noin 10 sekuntia (kun 1,00 ‰, huoneenlämpötilassa)
Käyttölämpötila: -5..+50 °C / 23..122 °F
Suhteellinen kosteus: 10 – 100 % suhteellinen kosteus
(ei kondensoiva ja toimintatilassa)
Ilmanpaine: 600 – 1300 hPa / 17,7 – 38,4 tuumaa Hg
Näyttö: Graafinen taustavalaistu LCD-näyttö; 32 x 22 mm / 1,3” x 0,9” (128 x 64 pikseliä)
LED: 1 valodiodi (LED) tulosten ja varoitusviestien ilmaisua varten
Äänimerkki: Erilaisia äänimerkkejä näyttö- ja varoitusilmoituksia varten
Tiedonkeruu: 10 viimeisimmän testin muisti
Virtalähde: 1x CR123A-paristo, varaustason ilmaisin näytössä, paristo riittää noin 1 500 uloshengitysilman mittaukseen.
Suukappale: Hygieenisesti yksittäispakattu
Käyttöliittymä: Mittaustoimintojen ohjaamiseen vain yksi painike
Kalibrointi: Märkäkaasu- tai kuivakaasukalibrointi
Kotelo: Iskunkestävä ABS/PC
Mitat: Noin 50 x 133 x 29 mm, paino n. 130 g paristoineen
Tärinän- ja iskunkestävyys: EN 60068-2-32
Sisäinen kello Kalibrointivälin näyttämiseen
IP-kotelointiluokka IP52
Myyntipakkauksessa: Dräger Alcotest 3820 alkometri, suojapussi, 1 x CR123 paristo, 3 suukappaletta, rannehihna, käyttöohje

CE-merkki 2004/108/EC (sähkömagneettinen yhteensopivuus), Standardit EN 16280, EN 15964, NHTSA, FDA- yhteensopiva, ohjelmoinnista riippuen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dräger 3820 alkometri”

Otsikko

Go to Top