i-PAD SP1 defibrillaattori kaapilla + huoltosopimus

2 043,52  (1 648,00  alv. 0%)

Tämä edullinen kokonaispaketti sisältää i-PAD SP1 defibrillaattorin sekä säilytyskaapin. Pakettiin kuuluu lisäksi huoltosopimus.

Kuvaus

Tämä edullinen kokonaispaketti sisältää i-PAD SP1 defibrillaattorin, säilytyskaapin ja huoltosopimuksen. Pakettiin kuuluva huoltosopimus takaa toimivat vaihtopatterit ja -elektrodit koko sopimusajalle, myös kun laitetta on käytetty. Huoltosopimus on ensimmäisen vuoden ilmainen ja tämän jälkeen 122,76€/ vuosi (sis. alv 24%). Minimikesto sopimukselle on kaksi (2) vuotta ja sopimus laskutetaan aina 1 vuosi etukäteen, kunnes asiakas irtisanoo sopimuksen. Tarkemmat ehdot löytyvät: Huoltosopimus i-PAD.

i-PAD SP1 defibrillaattori on helppokäyttöinen sydäniskuri. Laite antaa elvytysohjeet äänikehotteiden ja LED-merkkivalojen avulla ja havaitsee, jos paineluelvytystä ei tehdä sekä kehottaa äänikomennolla aloittamaan. Vaihtaminen aikuistilasta lapsitilaan tapahtuu helposti yhtä kytkintä liikuttamalla. Puoliautomaattisessa sydäniskurissa käyttäjän täytyy painaa nappia antaakseen iskun, jos siihen on tarve. Defibrillaattori analysoi sydämen rytmin ja suosittelee iskua tarvittaessa.

Ominaisuudet:

  • Automaattinen toiminnan testaus ja vianmääritys
  • Elektrodit kestävät 2 vuotta ja akku jopa 4 vuotta
  • Defibrillaattori tunnistaa taustamelun ja säätää äänenvoimakkuuden sopivaksi automaattisesti
  • Saatavilla sekä täysi- että puoliautomaattisena
  • Pölynkestävä ja roiskesuojattu (IP55)
  • 5 vuoden takuu

iPAD SP1 esite/ tekniset tiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “i-PAD SP1 defibrillaattori kaapilla + huoltosopimus”

Otsikko

Go to Top