Koulutukset

Sharkmedical Training tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun turvallisuuskoulutuksiin. Asiakkaan tarpeet määrittelevät koulutusrungon ja prosessi lähtee liikkeelle kartoituksesta. Jokaisen kohteen erityisvaatimukset otetaan huomioon koulutusta suunniteltaessa. Tavoitteet ja vaatimukset määrittelevät tarvittavan ajankäytön koulutuksiin. Koulutusten teoriaosuus voidaan suorittaa verkossa ja kurssia voi täydentää käytännön harjoituksilla.

Monimuotokoulutuksessa verkossa suoritettavan teoriaosuuden lisäksi harjoitellaan lähiopetuksessa käytännön toimia ja tavoitteena on toimintavalmius tositilanteen sattuessa. Kaikki kouluttajamme ovat turvallisuus-, pelastus- ja hoitoalan ammattilaisia, joilla on useiden vuosien kouluttajakokemus ja jotka ovat edelleen aktiivisesti kenttätyössä. Ensiapukouluttajillamme on SPR:n ETK-pätevyys.

Hätäensiapukurssien verkkosisällöt ovat Suomen Punaisen Ristin hyväksymät. Hätäensiapukurssin verkko- ja lähijaksot hyväksytysti suorittanut henkilö voi lunastaa kurssista SPR:n hätäensiaputodistuksen.

Otsikko

Go to Top