Poliisi / Taktinen ensihoito

Sharkmedillä on ollut kunnia palvella taktisen ensihoidon ammattilaisia (TEMS) jo useiden vuosien ajan ja yhteistyömme turvallisuusviranomaisten kanssa on antanut mahdollisuuden olla kehittämässä taktisen ensihoidon välineistöä Suomen erityisolosuhteita vastaaviksi. Haluamme olla strateginen yhteistyökumppani turvallisuusviranomaisten vaativassa ja vaarallisessa työssä ja varmistaa, että myymämme tuotteet ovat alansa parhaita.

Maahantuomme TacMed Solution ja North American Rescue tuotteita ja laajasta taktisten ensihoitotuotteiden valikoimasta löytyvät myös maailman johtavat tuotemerkit, kuten CAT, HALO, TPAK, QuikClot hemostaattinen side ja FCP-siteet . Myymillämme tuotteilla voidaan muun muassa tyrehdyttää massiivinen verenvuoto, hallita ilmateitä, hengitystä ja verenkiertoa sekä ehkäistä ja hoitaa hypotermiaa. Lisäksi valikoimistamme löytyy tuotteita taktiseen evakuointiin ja muita tuotteita TEMS-ryhmän tai Poliisin käyttöön.

Committee on Tactical Combat Casualty Care suosittelee QuikClotia:
”After extensive testing by the United States Army Institute for Surgical Research (USAISR) and the Naval Medical Research Center (NMRC), the Committee on Tactical Combat Casualty Care (CoTCCC) chose QuikClot Combat Gauze® as the hemostatic dressing of choice on the battlefield for compressible hemorrhage not amenable to tourniquet use or as an adjunct to tourniquet removal if evacuation time is anticipated to be longer than 2 hours.”

Go to Top