Yrityksestä

Sharkmed Oy on kotimainen äkillisten terveysriskien hallintaan erikoistunut yritys. Olemme toimineet vuodesta 2000 lähtien. 

Valikoimistamme löytyy kattavasti taktisia ensihoitotuotteita sekä ensihoito- ja ensiaputarvikkeita sekä myös omaa tuotantoa taktisissa suojautumistuotteissa ja -kantolaitteissa. Teemme yhteistyötä maailman johtavien laite- ja tuotevalmistajien kanssa; mm. TacMed Solutions, North American Rescue, LESS ja Physio-Control Inc . Maahantuomme myös laadukkaita PAX-ensihoitolaukkuja ja -reppuja . 

Olemme Physio-Control LIFEPAK AED-laitteiden virallinen jälleenmyyjä ja kouluttaja. PPE-D koulutuksemme tehdään Euroopan ja Suomen elvytysneuvostojen suosituksien mukaisesti. Toimintaamme kuuluu myös ensiapukoulutukset, TECC-koulutukset, ensihoitokoulutukset ja muut turvallisuuskoulutukset asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Missio

Haluamme tuotteillamme ja palveluillamme taata, että asiakkaamme voivat tehdä tärkeää työtänsä mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti.

Visio

Haluamme olla asiakkaillemme strateginen ja luotettava kumppani ja tätä kautta tehdä kannattavaa liiketoimintaa.

Image

Arvot

Asiakastyytyväisyys

 

"Tyytyväinen asiakas on tärkein tavoitteemme toiminnassamme. Toimintamme perustuu asiakkaan turvallisuusympäristön ymmärtämiseen ja tätä kautta myös yksilölliseen palveluun. Toiminnan jatkuva kehittäminen asiakkaiden hyväksi on meille ensisijaisen tärkeää " 

Ammattimaisuus

 

"Haluamme tarjota vankkaa ensihoidon ammattitaitoamme sekä osaamistamme asiakkaittemme käyttöön." 

 

Luotettavuus

 

"Haluamme olla luotettava kumppani asiakkaillemme ja kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita. Pyrimme jatkuvaan ja avoimeen viestintään." 

Kannattavuus

 

"Tiedostamme, että vain kannattava yritys voi kehittää toimintaansa ja asiakkaittemme turvallisuutta myös tulevaisuudessa, sekä olla hyvä työnantaja."

Tiimi

Image

Katja Hakola

Asiakaspalvelupäällikkö

045 6453 100

Image

Topi Haikala

Toimitusjohtaja

0500 505 295

Image

Sanna Nordman

Markkinointipäällikkö

044 2310 489

Image

Jussi Ylönen

Myyntipäällikkö

044 5026 514