HyFin chest seal combo pack

Combo pack sisältää yhden HyFin vent chest sealin sekä yhden HyFin chest sealin ja mahdollistaa sekä sisäänmeno- että ulostulohaavan hoitamisen.

Kuvaus

HyFin chest seal on North American Rescuen ratkaisu avoimien rintakehävammojen hoitoon. Combo pack sisältää yhden HyFin vent chest sealin sekä yhden HyFin chest sealin ja mahdollistaa sekä sisäänmeno- että ulostulohaavan hoitamisen. Chest sealit on pakattu läpinäkyvään, uudelleensuljettavaan pussiin.

HyFin vent chest sealissä on 3- kanavaa, jotka estävät ilmavirran virtaamisen sisään rintaonteloon, samalla mahdollinen ylipaine ja veri poistuu kanavien kautta. Järjestelmä on todella turvallinen, sillä vaikka kaksi kolmesta kanavasta tukkeutuisi, side pysyy täysin toimintakykyisenä.

Uudistettu liima-teknologia takaa erinomaisen tarttuvuuden vaikeissakin olosuhteissa ja vaikka iho olisi hikinen tai karvainen. Pakkaus sisältää myös sideharsotyynyn, jolla haava voidaan pyyhkiä ennen sidoksen käyttöä. Tuote on läpinäkyvä, jonka ansiosta sen laittaminen haavan päälle on helppoa ja se mukautuu hyvin potilaan rintaan.

HyFin vent chest seal täyttää tai jopa ylittää nykyiset EMS hoitostandardien ja TCCC & TECC ohjeistuksien vaatimukset ja on täten ylivoimainen side avoimien rintakehävammojen hoitoon kentällä. CE-merkitty lääkinnällinen laite. Valmistaja: North American Rescue, LLC.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HyFin chest seal combo pack”
Go to Top