HyFin vent chest seal twin

HyFin vent chest seal twin on tarkoitettu avoimien rintakehävammojen hoitoon. Twin pack mahdollistaa sekä sisäänmeno- että ulostulohaavan hoitamisen tai kahden sisäänmenohaavan hoitamisen.

Kuvaus

HyFin vent chest seal twin on North American Rescuen ratkaisu avoimien rintakehävammojen hoitoon. Twin pack mahdollistaa sekä sisäänmeno- että ulostulohaavan hoitamisen tai kahden sisäänmenohaavan hoitamisen. Pakkaus on helposti avattavissa ja tuotteet on pakattu erikseen, joten pakkauksesta voidaan käyttää vain toinen side ja toinen on edelleen toimintakelpoinen. HyFin vent chest sealissä on 3- kanavaa, jotka estävät ilmavirran virtaamisen sisään rintaonteloon, samalla mahdollinen ylipaine ja veri poistuu kanavien kautta. Järjestelmä on todella turvallinen, sillä vaikka kaksi kolmesta kanavasta tukkeutuisi, side pysyy täysin toimintakykyisenä.

Uudistettu liima-teknologia takaa erinomaisen tarttuvuuden vaikeissakin olosuhteissa ja vaikka iho olisi hikinen tai karvainen. Pakkaus sisältää myös sideharsotyynyn, jolla haava voidaan pyyhkiä ennen sidoksen käyttöä. Tuote on läpinäkyvä, jonka ansiosta sen laittaminen haavan päälle on helppoa ja se mukautuu hyvin potilaan rintaan.

HyFin vent chest seal täyttää tai jopa ylittää nykyiset EMS hoitostandardien ja TCCC & TECC ohjeistuksien vaatimukset ja on täten ylivoimainen side avoimien rintakehävammojen hoitoon kentällä. CE-merkitty lääkinnällinen laite. Valmistaja: North American Rescue, LLC.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HyFin vent chest seal twin”

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top