Olaes modular bandage 4″

10,28  (8,29  alv. 0%)

Yhdessä Olaes siteessä mahdollisuus tehdä sidos seitsemälle eri vammatyypille! Siteessä on monipuoliset ominaisuudet, kuten 3 metriä sideharsoa, joka on irrotettavissa sekä irrotettava oklusiivinen kalvo rintakehän ja kaulan alueen vammoihin. Siteen takana on painesiteen tekoon muovikuppi, jota voi käyttää myös silmävammoissa vammautuneen silmän suojana. Control nauhat estävät siteen purkautumisen vahingossa.

Kuvaus

Olaes modular bandage on uuden sukupolven traumaside. Sitä käyttävät niin sotilaat, ensihoitajat, taktiset ensihoitajat kuin muutkin viranomaisvalmiusryhmät. Siteessä on monipuoliset ominaisuudet, kuten 3 metriä sideharsoa, joka on irrotettavissa ja laitettavissa syviin vammoihin sekä irrotettava oklusiivinen kalvo rintakehän ja kaulan alueen vammoihin. Siteen takana on painesiteen tekoon muovikuppi, jota voi käyttää myös silmävammoissa vammautuneen silmän suojana uusien TCCC-suuntaviivojen mukaisesti. Control nauhat estävät siteen purkautumisen vahingossa.

Modular bandage on suunniteltu sotilaiden, ensihoitajien, sairaanhoitajien ja lääkärien palautteen perusteella, mitään yksityiskohtaa ole jätetty pois. Side tarjoaa merkittävästi yksinkertaisimman, helppokäyttöisimmän ja tehokkaamman ratkaisun verraten muihin vaihtoehtoihin. Kaikki tarvittava on mukana samassa paketissa. Ainutlaatuinen painekuppi aiheuttaa painetta vamma-alueeseen, jos sitä vaaditaan. Painekuppi ei aiheuta kehäpainetta, kuten puristusside ja vähentää manuaalista paineen tarvetta, mikä vapauttaa hoidon antajan hoitamaan muita vammoja tai uhreja. CE-merkitty lääkinnällinen laite. Valmistaja: Tactical Medical Solutions, LLC.

Ominaisuudet:

  • Ei sisällä lateksia
  • Elastinen side, johon rakennettu ”Control Strips”, jotka estävät siteen tahattoman purkautumisen.
  • 3 metriä steriiliä 4-kerros sideharsoa. Pystytään poistamaan ja asettamaan myös erikseen esim. syviin onkalovammoihin. Voidaan käyttää kahteen eri kohtaan, esim. ampuma-ase vamman sisään- ja ulostulokohtaan.
  • Sisältää muovisen oklusiivisen kalvon, kaulan- ja rintakehän alueen vammoihin. Pystyttään estämään ilman pääsyn vammoihin.
  • Painekuppi, jolla saadaan painetta haavaan, mahdollistaa silmämääräisen tarkastuksen suurissa verenvuodoissa. Painekuppia voidaan käyttää myös vammautuneen silmän suojaksi.
  • Saatavana sekä 4 ”ja 6” siteet.

Harjoituskäyttöön saatavilla Olaes Training siteet!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Olaes modular bandage 4″”
Go to Top