Slishman Traction Splint (STS)

Slishman Traction Splint (STS)

312,00  (251,61  alv. 0%)

STS:n on kehittänyt tohtori Sam Slishman New Mexicon yliopistosta parantaakseen muiden vetolastojen suunnittelun toimintavaikeudet. Innovatiivisessa STS-mallissa vetomekanismi on sijoitettu potilaan lantioon. Reisiluun vetovoimaa kohdistetaan teleskooppitangon välityksellä, mikä luo työntövoiman nilkkahihnaan sen sijaan, että se vetäisi distaalisesti jalasta. Tämä innovatiivinen design tarjoaa useita erinomaisia ​​etuja verrattuna perinteisiin vetolastoihin.

 

Kuvaus

1. STS ei ulotu jalan ulkopuolelle – STS:n kompakti rakenne ei juutu ambulanssin oviin tai estä sinua sijoittamasta potilaita lentokoneeseen. Irrotettaessa tai nostettaessa potilasta, lasta pysyy turvallisesti rankalaudanlaudan, paarien tai hoitotilan sisällä.  Esim. ambulanssien ovien ei ole vaaraa iskeytyä lastaan, mikä johtaisi lisävammoihin tai kipuihin potilaalle.

2. Nopea potilaan levitys alle 60 sekunnissa – STS:n ainutlaatuinen design tekee siitä nopeimman kiinnitettävän lastan. Ei koottavia tankoja tai mekanismeja. Ei pitkiä asennusviiveitä. Nelivaiheinen laitto on nopea ja helppo.

3. STS ei ole vasta-aiheinen säären vamman tai amputoinnin yhteydessä – Vaikka muut vetolastat ovat vasta-aiheisia säären vamman tai amputoinnin yhteydessä. STS:n ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa nilkkahihnan asettamisen vuorotellen proksimaalisesti pohkeen tai polvilumpion kohdalle. Tämä mahdollistaa reisiluun vetovoiman käytön ja jättää säären käytettäväksi muita lasta tai sidontaa varten.

4. Kevyt ja kompakti – STS painaa vain  ja on kooltaan 0,59m x 10cm . Se vie vähän tilaa ajoneuvoissa tai lentokoneissa, ja se voidaan helposti kiinnittää laukkuihin ja -reppuihin.

5. Yksi koko sopii kaikille – STS toimii sekä aikuisten että lasten kanssa. Ei tarvitse kantaa kahta erilaista lasta.

6. Vetomekanismi, joka on käytettävissä kuljetuksen aikana – Jos vetovoiman säätöä tarvitaan matkan aikanaVoit helposti ja nopeasti säätää vetovoimaa maksimaalisen potilaan mukavuuden saavuttamiseksi.

7. STS  ei häiritse potilaan kuvantamista tai tutkimusta. STS voi pysyä potilaan päällä aina leikkaukseen asti. 8. Viiden vuoden takuu ”STS:llä on testatusti paras objektiivinen suorituskyky ja korkein osallistujien subjektiivinen arvio. Sen lisäksi, että sitä voidaan käyttää alaraajojen amputaation tai trauman yhteydessä, tämä lasta on sopivin taistelukentällä käytettäväksi kolmesta testatusta laitteesta” – Kaupallisesti saatavilla olevien vetolastojen arviointi taistelukentällä, Journal of Special Operations Medicine, osa 14, painos 2/kesä 2014” Mitat: 0,59m x 10cm  (pakattuna)Mitat: 1,15m x 2cm (halkaisija, täysin ulos vedettynä)

 

katso: valmistajan www-sivut

Ytube STS

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Slishman Traction Splint (STS)”

Otsikko

Go to Top