SOF wide EMS yhden käden kiristysside, oranssi

39,20  (31,61  alv. 0%)

SOF Tactical Tourniquet-Wide (SOFTT-W) on kiristysside kaikista vaativimpiinkin ympäristöihin. Siteessä olevat vahva koukku ja hakanen mahdollistavat kiristyssiteen avaamisen ja paikalleen laittamisen ilman, että hihnaa tarvitsi pujottaa uudelleen soljen läpi.

Kuvaus

SOF Tactical Tourniquet-Wide (SOFTT-W) on kahden vuoden kehitystyön tulos, jossa haluttiin kehittää helppokäyttöinen kiristysside kaikista vaativimpiinkin ympäristöihin. Siteessä olevat vahva koukku ja hakanen mahdollistavat kiristyssiteen avaamisen ja paikalleen laittamisen ilman, että hihnaa tarvitsi pujottaa uudelleen soljen läpi. Tällöin kiristyssiteen käyttäminen on helpompaa ja nopeampaa stressitilanteessa, mikä vähentää potilaan verenhukkaa. SOFTT-W:ssa on kokonaisuudessaan 1.5 tuuman hihna, jolla saadaan painetta leveämmälle alalle kuin useimmilla muilla kiristyssiteillä ja joka lisää potilaan mukavuutta. Kiristyssiteen kiristyskapula on tehty yhdestä alumiinipalasta, jolloin sen hajoamisriski on lähes olematon. Kapula on vielä anodisoitu, jotta se varmasti kestää taktiset olosuhteet. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Ominaisuudet:

  • 1,5 tuuman hihna, joka lisää painetta ja potilaan mukavuutta
  • Nopeasti kiinnitettävät koukku ja hakanen, joilla saadaan kiristysside auki ja kiinni ilman, että hihnaa täytyisi pujottaa soljen läpi uudelleen
  • 15% kevyempi kuin SOF Tactical Tourniquet ja matalampi profiili, jolloin tuote on myös helpompi varastoida
  • Laitetaan samalla tavalla kaikkiin raajoihin

Valmistaja: Tactical Medical Solutions, LLC

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SOF wide EMS yhden käden kiristysside, oranssi”
Go to Top