Sonlux PowerDisk

Sonlux PowerDisk

50 000 lumenin aluevalaisin pelastus- ja ensihoitotilanteisiin. Tämä valaisin muuttaa yön päiväksi.

Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tehokas, 50000 lumenin aluevalo, joka on varustettu uusimmalla LED-tekniikalla ja passiivisella jäähdytyksellä. Tässä valaisimessa yhdistyvät suuri valoteho ja liikuteltavuus helppoon käsittelyyn ja toimitakuntoon laittoon sekä kestävyyteen. Mukana tulee tukeva teleskooppijalusta, jolla valaisimen saa kammesta pyörittämällä, nopeasti ja helposti 5 metrin korkeuteen.

PowerDisk soveltuu erinomaisesti ensihoito- ja pelastustilanteisiin, mutta myös rakennutyömaille tai urheilu- ja vapaa-ajan tapahtumiin.

Iskunkestävästä polykarbonaatista valmistettu valaisimen kansi varmistaa optimaalisen, häikäisemättömän valonjaon. Samanaikaisesti lampun rungon kevyt ja aerodynaaminen muoto takaa minimaalisen tuulenkuormituksen – riippumatta siitä käytetäänkö PowerDiskiä jalustan kanssa vai riippuvalaisimena. Älykäs yhden miehen kokoonpanokonsepti takaa valaisimen nopean ja yksinkertaisen rakentamisen ja välittömän toimintavalmiuden. Käytön jälkeen jäähdytysaikaa ei tarvita. Ulkoiset kahvat takaavat vaivattoman käsittelyn kaikissa käyttökohteissa. Valaisimen kuljetus ja varastointi tapahtuu räätälöidyssä pussissa. Sonluxin PowerDisk antaa vaativille käyttäjille liikuteltavan aluevalaisimen, jonka korkealaatuiset materiaalit ja LED-tekniikka on suunniteltu viimeisimpään yksityiskohtaan kestävyyden, luotettavuuden ja huoltovapauden takaamiseksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sonlux PowerDisk”

Otsikko

Go to Top