Littmann Classic II infant stetoskooppi

Littmann Classic II infant stetoskooppi

132,82  (107,11  alv. 0%)

Kuvaus

3M Littmann Classic II infant stetoskooppi on suunniteltu erityisesti vastasyntyneille ja muille lapsipotilaille, pienten kehojen kuunteluun. Rintakappale on kaksipuoleinen ja sillä kuulee niin matala- kuin korkeataajuisetkin äänet.

Kuuntelukaarien istuvuutta voi helposti säätää mukaviksi vetämällä kuuntelukaaria kevyesti ulospäin tai puristamalla niitä ristiin yhteen. Paikalleen napsautettavat, pehmeät korvakappaleet muotoutuvat korvien mukaan muodostaen erinomaisen akustisen sinetin ja miellyttävän istuvuuden. Korvakappaleet napsahtavat tiukasti ja turvallisesti kiinni kuuntelukaarien uurteisiin ja niiden irrottaminen vaatii voimaa.

Kestävä uuden sukupolven letkusto säilyttää muotonsa ja joustavuutensa jopa tiukasti taskuun työnnettynä. Se kestää paremmin ihon rasvoja ja pudistusta alkoholilla ja pidentää näin stetoskoopin käyttöikää. Se myös hylkii likaa. Letkusto ei sisällä luonnonkumilateksia, joka on tärkeää helposti herkistyville kliinikoille tai potilaille. Stetoskoopin osat eivät myöskään sisällä ympäristölle vaarallisia ftalaatteja pehmentiminä. CE-merkitty lääkinnällinen laite. Valmistaja: 3M.

Classic II infant stetoskooppi on valmistettu Yhdysvalloissa korkean laadun varmistamiseksi, Littmanin tuotteisiin voi luottaa. Sharkmed Oy on Littmannin virallinen jälleenmyyjä.

Ominaisuudet:

  • Kaksipuoleinen rintakappale, jonka 2.7 cm kuuntelukalvo sopii erinomaisesti vastasyntyneille ja muille lapsipotilaille
  • Rintakappaleen toinen puoli toimii avoimena suppilona
  • Potilasystävällinen, iholle lämpimältä tuntuva kuuntelukalvo ja kalvon kiinnitysrengas
  • Erinomainen akustinen tiiviys ja sopivuus patentoiduilla, paikoilleen napsautettavilla ja pehmeillä korvakappaleilla
  • Anatomisesti hyvät kuuntelukaaret, joita on helppo säätää
  • Suorituskyvyltään erinomainen kuunteluputki, joka hylkii likaa
  • 3 vuoden takuu

Saatavana yksittäin mustana (8019) . Muita värejä saatavana 3 kappaleen erissä per väri, tilaukset sähköpostitse tai puhelimitse.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Littmann Classic II infant stetoskooppi”
Go to Top