Littmann Classic III stetoskooppi

Littmann Classic III stetoskooppi

140,76  (113,52  alv. 0%)

3M Littmann Classic III stetoskoopin akustinen herkkyys on suuri ja sitä käyttävät niin opiskelijat kuin lääkäritkin potilaan fyysisen tilan arviointiin. Uusimmassa Classic- mallissa on kaksi eri kokoista kuuntelukalvoa, toinen aikuisille ja toinen lapsille ja uuden muotoilun ansiosta stetoskooppi on helpompi puhdistaa ja huoltaa kuin ennen.

Kuvaus

3M Littmann Classic III stetoskoopin akustinen herkkyys on suuri ja sitä käyttävät niin opiskelijat kuin lääkäritkin potilaan fyysisen tilan arviointiin. Uusimmassa Classic- mallissa on säätyvä kuuntelukalvo rintakappaleen molemmilla puolilla, mikä tarjoaa erinomaisen akustisen suorituskyvyn, monipuoliset diagnostiset ominaisuudet ja mahdollisuuden kuunnella samalla stetokoopilla sekä aikuis- että lapsipotilaita. Pediatrinen puoli voidaan muuntaa perinteiseksi, avoimeksi suppiloksi poistamalla säätyvä kuuntelukalvo ja korvaamalla se pakkauksessa mukana olevalla, ihoa vasten lämpimältä tuntuvalla suojarenkaalla. Sekä aikuisten että lasten kuuntelukalvo on yhtenäinen ja on siksi helppo irrottaa ja laittaa takaisin sekä puhdistaa, koska pinta on tasainen ja uurteeton.

Säätyvä kuuntelukalvo -teknologia, 3M keksintö, mahdollistaa eritaajuisten äänien kuuntelun vain rintakappaleen painalluksen voimaa muuttamalla. Kevyt painallus ja kuulet matalataajuiset äänet; lujempi painallus ja kuulet korkeataajuiset äänet. Tämä aikaa säästävä ominaisuus antaa kliinikolle mahdollisuuden keskittyä paremmin potilaaseen, samalla kun iholle lämpimältä tuntuva kiinnitysreunus tuntuu potilaasta mukavalta.

Kuuntelukaarien istuvuutta voi helposti säätää mukaviksi vetämällä kuuntelukaaria kevyesti ulospäin tai puristamalla niitä ristiin yhteen. Paikalleen napsautettavat, pehmeät korvakappaleet muotoutuvat korvien mukaan muodostaen erinomaisen akustisen sinetin ja miellyttävän istuvuuden. Korvakappaleet napsahtavat tiukasti ja turvallisesti kiinni kuuntelukaarien uurteisiin ja niiden irrottaminen vaatii voimaa.

Kestävä uuden sukupolven letkusto säilyttää muotonsa ja joustavuutensa jopa tiukasti taskuun työnnettynä. Se kestää paremmin ihon rasvoja ja puhdistusta alkoholilla ja pidentää näin stetoskoopin käyttöikää. Se myös hylkii likaa. Letkusto ei sisällä luonnonkumilateksia, joka on tärkeää helposti herkistyville kliinikoille tai potilaille. Stetoskoopin osat eivät myöskään sisällä ympäristölle vaarallisia ftalaatteja pehmentiminä. CE-merkitty lääkinnällinen laite. Valmistaja: 3M.

Classic III stetoskooppi on valmistettu Yhdysvalloissa korkean laadun varmistamiseksi, Littmanin tuotteisiin voi luottaa. Sharkmed Oy on Littmannin virallinen jälleenmyyjä.

Ominaisuudet:

  • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu, esteettisesti miellyttävä, kaksipuoleinen rintakappale
  • Suorituskyvyltään erinomainen kuunteluputki, joka hylkii likaa
  • Potilaan iholle lämpimältä tuntuva kuuntelukalvon kiinnitysrengas
  • Patentoidut, pehmeät korvakappaleet
  • 5 vuoden takuu

Perusvalikoimassamme värit: musta (8012) ja luumu (8014). Jos haluat muun värisen stetoskoopin, ota yhteyttä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Littmann Classic III stetoskooppi”
Go to Top