Littmann Master cardiology stetoskooppi

Littmann Master cardiology stetoskooppi

310,46  (250,37  alv. 0%)

Kuvaus

3M Littmann Master cardiology stetoskooppi sopii erityisesti vaativaan käyttöön. Yksipuolisella rintakappaleella voi kuunnella sekä korkea-, että matalataajuuksisia ääniä yksinkertaisesti vaihtamalla rintakappaleen painovoimaa. Kevyt painallus tuo esiin matalat äänet ja 3M:n säätyvä kuuntelukalvoteknologia mahdollistaa voimakkaammalla painalluksella korkeiden äänien kuulemisen.

Kuuntelukaarien istuvuutta voi helposti säätää mukaviksi vetämällä kuuntelukaaria kevyesti ulospäin tai puristamalla niitä ristiin yhteen. Paikalleen napsautettavat, pehmeät korvakappaleet muotoutuvat korvien mukaan muodostaen erinomaisen akustisen sinetin ja miellyttävän istuvuuden. Korvakappaleet napsahtavat tiukasti ja turvallisesti kiinni kuuntelukaarien uurteisiin ja niiden irrottaminen vaatii voimaa.

Kaksikanavainen kuunteluputki yhdistää kaksi äänitietä yhteen letkuun ja eliminoi kahinan, jota perinteiset kahden letkun stetoskoopit tuottavat. Tämä ominaisuus vähentää häiriöääniä merkittävästi.

Kestävä uuden sukupolven letkusto säilyttää muotonsa ja joustavuutensa jopa tiukasti taskuun työnnettynä. Se kestää paremmin ihon rasvoja ja pudistusta alkoholilla ja pidentää näin stetoskoopin käyttöikää. Se myös hylkii likaa. Letkusto ei sisällä luonnonkumilateksia, joka on tärkeää helposti herkistyville kliinikoille tai potilaille. Stetoskoopin osat eivät myöskään sisällä ympäristölle vaarallisia ftalaatteja pehmentiminä.

Master cardiology stetoskooppi ei ole tarkoitettu vain kardiologeille. Sitä käyttävät myös erikois- ja yleislääkärit, tehohoitajat, ensihoitajat, lääketieteen opiskelijat ja muut terveydenhoidon ammattilaiset, jotka haluavat kuunnella ja tutkia sekä aikuisten että lasten sydän- keuhko- ja muita kehonääniä, kardiologinen IV stetoskooppi on valmistettu Yhdysvalloissa ja sillä on 7 vuoden takuu. Mukana pakkauksessa on sekä pienet että suuret, pehmeät korvakappaleet, suuret kovat korvakappaleet, iholle lämpimältä tuntuva suppilon suojarengas ja käyttöohjeet.

3M Littmann stetoskooppeja käyttävät miljoonat terveydenhoidon ammattilaiset, jotka haluavat parhaan mahdollisen hoitotuloksen. Littmann stetoskoopit tarjoavat ylivertaisen akustisen kokemuksen. CE-merkitty lääkinnällinen laite. Valmistaja: 3M.

Ominaisuudet:

  • Littmannin mekaanisista stetoskoopeista paras akustiikka
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu, esteettisesti miellyttävä, säädettävä rintakappale
  • Suorituskyvyltään erinomainen, kaksikanavainen, kuunteluputki ja letkusto, joka hylkii likaa
  • Potilaan iholle lämpimältä tuntuva kuuntelukalvon kiinnitysrengas
  • Patentoidut, pehmeät korvakappaleet
  • Adapteri lapsipotilaille
  • 7 vuoden takuu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Littmann Master cardiology stetoskooppi”
Go to Top