Masimo Rad 57

Laadukas Masimon uutta Rainbow-teknologiaa käyttävä kannettava hiilimonoksidi-happisaturaatiomittari, non-invasiiviseen mittaukseen.

Kuvaus

Erittäin korkealuokkainen hiilimonoksidi-saturaatiomittari Masimo Rad 57. Käyttää pulsaatiojärjestelmää, jossa on useita eri aallonpituuksia. Mittaa luotettavasti ja nopeasti, sekunneissa, saturaation myös matalan perfuusion ja liikkeen aikana. Näyttää valtimopulssivoimakkuuden sekä perfuusioindeksin. Asetettettavat hälytysrajat.

Masimo SET-signaalinkäsittelytekniikka poikkeaa perinteisten oksimetrien käyttämästä tekniikasta. Perinteiset oksimetrit ottavat mittauksessa huomioon vain valtimoveren liikkeet (pulssin). Potilaan liikkuessa myös muu kuin valtimoveri on liikkeessä. Tällöin perinteinen pulssioksimetri ei pysty lukemaan signaaleja kunnolla, koska se ei pysty erottamaan laskimo- ja valtimoveren liikkeitä (tätä yleensä tarkoitetaan, kun puhutaan kohinasta tai häiriöistä). Masimo SET -tekniikkaa käyttävän oksimetrian mittaustarkkuus perustuu rinnakkaisjärjestelmään ja adaptiiviseen digitaaliseen suodatukseen. Adaptiivinen suodatin on tehokas, koska se pystyy mukautumaan muuttuviin fysiologisiin signaaleihin ja/tai kohinaan ja erottamaan ne tarkastelemalla koko signaalia ja jakamalla sen osiin. Masimo SET -signaalinkäsittelyalgoritmi, Discrete Saturation TransformTM (DST), tunnistaa luotettavasti kohinan, eristää sen ja peruuttaa sen adaptiivisten suodattimien avulla. Näyttöön tulee algoritmin korjaama, virheetön valtimoveren happisaturaatio.

Valmistaja: Masimo, USA

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Masimo Rad 57”
Go to Top