CAT taktinen yhden käden kiristysside, GEN7, musta

CAT taktinen yhden käden kiristysside, GEN7, musta

44,02  (35,50  alv. 0%)

CAT yhden käden kiristyssiteet henkeä uhkaavan verenvuodon tyrehdyttämiseen ovat laajassa käytössä niin sotilailla ympäri maailmaa kuin eri viranomaisten valmiusryhmillä.

Kuvaus

Suosittu CAT (Combat Application Tourniquet) yhden käden kiristysside on tarkoitettu henkeä uhkaavien verenvuotojen tyrehdyttämiseen. Tarvittaessa tämä kiristysside pystytään laittamaan itselle myös yhdellä kädellä. Tuotteessa on nopea tarrakiinnitys ja -varmistus kuljetuksen ajaksi. Oranssi CAT sopii erinomaisesti ensihoidon käyttöön. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

CAT kiristyssidettä käyttävät esimerkiksi monien eri maiden sotilasjoukot, sekä eri viranomaisten valmiusryhmät. Kiristysside soveltuu käyttöön hyvin myös esim. metsureille, metsästäjille sekä muille jotka työskentelevät yksin ja joiden työssä on tapaturmaisen ison verenvuodon mahdollisuus.

CAT side on testattu useissa testeissä ja palkittu mm. Top 10 Greatest Invention by the U.S. Army. CAT on Suomen puolustusvoimien valinta yhdenkäden kiristyssiteeksi. Saatavana myös oranssi EMS malli ja sininen trainer harjoitteluun.

NSN: 6515-01-521-7976, valmistaja C-A-T Resources, LLC

cat-arm-self from CAT Resources on Vimeo.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CAT taktinen yhden käden kiristysside, GEN7, musta”

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top