Scott Promask + Pro2000 suodatin

Promask kokonaamari soveltuu kytkettäväksi myös Autoflow ja Proflow puhallinsuojaimiin. Sitä voidaan käyttää myös ilman puhallinta kytkemällä Pro 2000 suodatin suoraan kokonaamariin.

Kuvaus

Promask sopii tilanteisiin, joissa pitoisuudet ovat korkeita ja/tai joissa silmät ja kasvot on suojattava ärsyttäviltä aineilta. Sopii puhaltimeen liitettynä mm. asbestin purkutyöhön. Ei suojaa hapen puutteelta tai tilanteissa, joissa epäpuhtauksia tai niiden pitoisuuksia ei tunneta.

Kokonaamarin runko on kaasutiivistä elastomeeria, jolla on erinomainen kemikaalien ja kuumien höyryjen kestävyys. Se on myös ihoystävällistä. Sisänaamari on silikonia. Se ei herkistä ihoa. Tehokas puhekalvo. Naamari tiivistyy hyvin kasvoille.

Kokonaamaria valmistetaan kahta kokoa. Valitse pienille kasvoille S-kokoinen naamari.

Suojausluokka puhaltimeen kytkettynä TM3 EN12942.

Pro2000 yhdistetty orgaanisten höyryjen ja hiukkasten suodatin vakiokierteellä. Suodatinluokka A2-P3 PSL R. Suojaa organisilta höyryiltä kuten maalien, liimojen, lakkojen ja torjunta-aineiden höyryiltä sekä kiinteiltä ja nestemäisiltä vaarallisilta hiukkasilta. Sopii Scott Autoflow ja Proflow puhallinsuojaimiin sekä kokonaamareihin, joissa on vakiokierre.

Paino 230 g
Korkeus 95 mm
Halkaisija 110 mm
Tilavuus 220 ml
Säilyvyys avaamattomana 5 vuotta valmistuksesta

Pyydä tarjous!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scott Promask + Pro2000 suodatin”
Go to Top