QuikClot Combat gauze hemostaatti

57,04  (46,00  alv. 0%)

QuikClot Combat gauze on 7.62 cm leveä, 3,7 m pitkä, z-taitettu, pehmeä, valkoinen, kaoliinilla kyllästetty sideharso. Combat gauzessa on röntgenissä näkyvä nauha. Tuote on vakuumipakattu helposti avattavaan pussiin ja se on käyttökelpoinen viisi vuotta.

Kuvaus

QuikClot Combat gauze on 7.5 cm leveä, 3,7 m pitkä, z-taitettu, pehmeä, valkoinen, kaoliinilla kyllästetty sideharso. Combat gauzessa on röntgenissä näkyvä nauha. Tuote on vakuumipakattu helposti avattavaan pussiin ja se on käyttökelpoinen viisi vuotta.

QuikClot hemostaattiset siteet on kyllästetty kaoliinilla, epäorgaanisella mineraalilla, joka kiihdyttää veren hyytymisprosessia. QuikClot siteet pysäyttävät siten verenvuodon huomattavasti nopeammin ja ovat tehokkaampia kuin kirurgiset siteet. Useat testit ovat osoittaneet myös tehokkuuden verrattuna muihin hemostaattisiin tuotteisiin.

QuikClot- hemostaatti ei sisällä eläinproteiinia, ihmisproteiinia eikä äyriäis- tai kasviperäisiä ainesosia, joten se on allergiavapaa. Kaoliini ei aiheuta myöskään lämpöreaktioita eli kaikki QuikClot tuotteet ovat turvallisia käyttää.

United States Army Institute for Surgical Research (USAISR) ja the Naval Medical Research Center (NMRC) suorittivat mittavat testaukset, joiden perusteella CoTCCC (Committee of Tactical Combat Casualty Care) suosittelee QuikClot Combat gauzea ensisijaisena hemostaattisena siteenä, kun kyseessä henkeä uhkaava verenvuoto eikä kiristyssidettä voida käyttää tai yhdessä kiristyssiteen kanssa, jos evakuointiajan oletetaan olevan pidempi kuin 2 tuntia. CE-merkitty lääkinnällinen laite. Valmistaja: Z-Medica, LLC.

Saatavissa myös edullinen harjoitusside QuikClot Combat gauze trainer.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “QuikClot Combat gauze hemostaatti”

Saatat myös pitää...

Go to Top