Littmann Cardiology IV stetoskooppi

Littmann Cardiology IV stetoskooppi

274,60  (221,45  alv. 0%)

3M Littmann Cardiology IV stetoskooppi on uuden sukupolven malli ammattikunnan korkeimmin arvostamista stetoskoopeista, tarjoten yhä paremman akustisen suorituskyvyn ja vieläkin paremman korkeataajuisten äänien kuuluvuuden.

Kuvaus

3M Littmann Cardiology IV stetoskooppi on uuden sukupolven malli ammattikunnan korkeimmin arvostamista stetoskoopeista, tarjoten yhä paremman akustisen suorituskyvyn ja vieläkin paremman korkeataajuisten äänien kuuluvuuden (aikuisten kuuntelupuoli, kova painallus). Stetoskoopin muotoilultaan erottuvassa, pikarimaisessa rintakappaleessa on säätyvä kuuntelukalvo rintakappaleen molemmilla puolilla, mikä tarjoaa erinomaisen akustisen suorituskyvyn, monipuoliset diagnostiset ominaisuudet ja mahdollisuuden kuunnella samalla stetokoopilla sekä aikuis- että lapsipotilaita. Pediatrinen puoli voidaan muuntaa perinteiseksi, avoimeksi suppiloksi poistamalla säätyvä kuuntelukalvo ja korvaamalla se pakkauksessa mukana olevalla, ihoa vasten lämpimältä tuntuvalla suojarenkaalla. Sekä aikuisten että lasten kuuntelukalvo on yhtenäinen ja on siksi helppo irrottaa ja laittaa takaisin sekä puhdistaa, koska pinta on tasainen ja uurteeton.

Säätyvä kuuntelukalvo -teknologia, 3M keksintö, mahdollistaa eritaajuisten äänien kuuntelun vain rintakappaleen painalluksen voimaa muuttamalla. Kevyt painallus ja kuulet matalataajuiset äänet; lujempi painallus ja kuulet korkeataajuiset äänet. Tämä aikaa säästävä ominaisuus antaa kliinikolle mahdollisuuden keskittyä paremmin potilaaseen, samalla kun iholle lämpimältä tuntuva kiinnitysreunus tuntuu potilaasta mukavalta.

Kuuntelukaarien istuvuutta voi helposti säätää mukaviksi vetämällä kuuntelukaaria kevyesti ulospäin tai puristamalla niitä ristiin yhteen. Paikalleen napsautettavat, pehmeät korvakappaleet muotoutuvat korvien mukaan muodostaen erinomaisen akustisen sinetin ja miellyttävän istuvuuden. Korvakappaleet napsahtavat tiukasti ja turvallisesti kiinni kuuntelukaarien uurteisiin ja niiden irrottaminen vaatii voimaa.

Kaksikanavainen kuunteluputki yhdistää kaksi äänitietä yhteen letkuun ja eliminoi kahinan, jota perinteiset kahden letkun stetoskoopit tuottavat. Tämä ominaisuus vähentää häiriöääniä merkittävästi.

Kestävä uuden sukupolven letkusto säilyttää muotonsa ja joustavuutensa jopa tiukasti taskuun työnnettynä. Se kestää paremmin ihon rasvoja ja pudistusta akoholilla ja pidentää näin stetoskoopin käyttöikää. Se myös hylkii likaa. Letkusto ei sisällä luonnonkumilateksia, joka on tärkeää helposti herkistyville kliinikoille tai potilaille. Stetoskoopin osat eivät myöskään sisällä ympäristölle vaarallisia ftalaatteja pehmentiminä.

Kardiologineny IV stetoskooppi ei ole tarkoitettu vain kardiologeille. Sitä käyttävät myös erikois- ja yleislääkärit, tehohoitajat, ensihoitajat, lääketieteen opiskelijat ja muut terveydenhoidon ammattilaiset, jotka haluavat kuunnella ja tutkia sekä aikuiten että lasten sydän- keuhko- ja muita kehonääniä, kardiologinen IV stetoskoopi on valmistettu Yhdysvalloissa ja sillä on 7 vuoden takuu. Mukana pakkauksessa on sekä pienet että suuret, pehmeät korvakappaleet, suuret kovat korvakappaleet, iholle lämpimältä tuntuva suppilon suojarengas ja käyttöohjeet. CE-merkitty lääkinnällinen laite. Valmistaja: 3M.

3M Littmann stetoskooppeja käyttävät miljoonat terveydenhoidon ammattilaiset, jotka haluavat parhaan mahdollisen hoitotuloksen. Littmann stetoskoopit tarjoavat ylivertaisen akustisen kokemuksen.

Ominaisuudet:

  • Potilasystävällinen, iholle lämpimältä tuntuva kuuntelukalvo ja kalvon kiinnitysrengas
  • Erinomainen akustinen tiiviys ja sopivuus patentoiduilla, paikoilleen napsautettavilla ja pehmeillä korvakappaleilla
  • Anatomisesti hyvät kuuntelukaaret, joita on helppo säätää
  • Suorituskyvyltään erinomainen, kaksikanavainen, kuunteluputki sekä letkusto, joka hylkii likaa eikä sisällä lateksia tai ftalaatteja
  • 7 vuoden takuu

Perusvalikoimassamme värit: musta (8005), metsänvihreä (8006) ja luumu (8007). Jos haluat muun värisen stetoskoopin, ota yhteyttä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Littmann Cardiology IV stetoskooppi”
Go to Top