SOF GEN 5 taktinen yhden käden kiristysside

41,54  (33,50  alv. 0%)

Uudistettu SOF GEN 5 yhden käden kiristysside massiivisen verenvuodon hallintaan.

Kuvaus

SOF GEN 5 kiristysside perustuu edelliseen GEN 4-malliin Siteessä olevat vahva koukku ja hakanen mahdollistavat kiristyssiteen avaamisen ja paikalleen laittamisen ilman, että hihnaa tarvitsi pujottaa uudelleen soljen läpi. Tällöin kiristyssiteen käyttäminen on helpompaa ja nopeampaa stressitilanteessa, mikä vähentää potilaan verenhukkaa. Kiristyssiteessä on 1.5 tuuman hihna, jolla saadaan painetta leveämmälle alalle kuin useimmilla muilla kiristyssiteillä ja joka lisää potilaan mukavuutta. Kiristyssiteen mukana tulee kaksi UV-resistanttia kuminauhaa, joita voidaan käyttää kiristyssiteen varusteisiin kiinnittämiseen. CE-merkitty lääkinnällinen laite. Valmistaja: Tactical Medical Solutions, LLC.

SOF GEN 5 kiristyssiteessä on kolme hienoa parannusta edelliseen malliin verrattuna:

1. Kiinnityspidikkeet 
Uusien kiinnityspidikkeiden avulla kiristyssiteen sauvan varmistaminen on helpompaa ja nopeampaa varsinkin yhden käden käytössä. Kiinnityspidikkeet yhdessä kolmionmallisen kiinnityksen kanssa varmistavat kiristyssiteen sauvan paikallaan pysymisen, vaikka potilasta liikuteltaisiin.

2. Pidennetty 5,5″ kiristyssauva

Uusi, pidempi kiristyssauva helpottaa kiristyssiteen lukitsemista. Kiristyssiteen kiristyssauva on tehty yhdestä vahvasta alumiinipalasta, jolloin sen hajoamisriski on lähes olematon. Sauva on vielä anodisoitu, jotta se varmasti kestää taktiset olosuhteet.

3. Vahvistettu materiaali

SOF GEN 5 on Committee on Tactical Combat Casualty Caren hyväksymä yhden käden kiristysside sekä American Red Crossin valinta kiristyssiteeksi.

NSN koodi: 6515-01-587-9943

Lisätiedot

Väri

Musta, Oranssi, Punainen, Tan

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SOF GEN 5 taktinen yhden käden kiristysside”
Go to Top