Ultra Light luotiliivi

Sioen Ballistics Ultra Light -liivi.

Kuvaus

Ultra Light -malli on suunniteltu tarkasti loppukäyttäjien kanssa parhaimman ergonomisen muotoilun ja materiaalivalintojen määrittelemiseksi, taaten hyvin matalan profiilin ja peittävän istuvuuden. Lisäsuojaa saa etutaskuun laitettavalla lisälevyllä. Saatavana myös naisten malli.

Koot: XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL

Liivi koostuu ulkokuoresta ja ballistisista suojaelementeistä. Suojaustaso on merkattu ballistisiin suojaelementteihin.
Valitse oikea koko ja säädä liivi käyttäen niitä säätöjä joita liivissä on. Etummainen paneeli kuuluu olla taaemman paneelin päällä vähintään 2,5 cm (etummainen ulkopuolella taaempaa).
Ennen pesua: ota pois paneelit ja sulje liivi. Pese pesuohjeiden mukaan (pesuohjeet löytyvät myös tuotteiden etiketeistä). Pesun jälkeen: sijoita paneelit takaisin ulkokuoreen jotta ne samalla auttavat suoristamaan liiviä.
Puhdista ballistiset paneelit puhtaalla vedellä tai märällä pyyhkeellä. Älä pese paneeleita pesukoneessa, puhdista niitä mekaanisesti tai kemikaalin avulla. Anna paneelien kuivua huoneenlämmössä.
Käytön jälkeen: Anna liivin kuivua kuivassa ja ilmastoidussa tilassa. Riiputa liivi henkariin kuivumaan. Pidemmän ajan säilytys (yli 1 kuukausi): säilytä liivi vaakatasossa kuivassa tilassa. Älä säilytä kosteaa liiviä suljetussa tilassa tai kantolaukussa.
Liivissä tulee olla vain valmistajan valmistamia osia.
Liivin takuuaika materiaali- ja valmistusvirheiden osalta on 7 vuotta ballistisille osille ja 1 vuosi vaateosille. Takuun alkamispäiväys on merkattu tuotteisiin.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ultra Light luotiliivi”
Go to Top